Hovězí guláš se musí naučit každá hospodyňka

Chcete pohostit své přátele nebo rodinu lahodným pokrmem? Potom máte určitě na výběr. Někdo vsadí na vepřo knedlo zelo, jiný se zaměří na hovězí guláš. Pokud je právě gulášek Vaším cílem, poradíme Vám. Prostřednictvím tohoto článku zjistíte, jak připravit vynikající pokrm a hlavně, jaké budete potřebovat...

Vepřo knedlo zelo – Udělejte si chutnou radost

Vepřo knedlo zelo je nesmrtelnou klasikou, na níž si pochutná snad každý a to bez výjimky. Jídlo, které si můžete připravit v rámci jakékoliv příležitosti a události. Pokud máte zálusk na tento pokrm, měli byste být schopni ho i náležitě připravit a naservírovat. V tomto směru Vám přinášíme pomocnou ruku...

Svíčková na smetaně – Recept pro každého

Když se tak zamyslíte nad tím, jaká česká klasika by polahodila Vaše chuťové pohárky, určitě Vás napadne svíčková na smetaně. Pokrm, který má velkou spoustu příznivců a na druhou stranu také odpůrců. Jestliže patříte do první jmenované skupiny, určitě budete chtít vědět, jak takovou svíčkovou...

Vepřový řízek – Naučte se jeho snadnou přípravu

Pokud máte rádi jednoduchou a chutnou kuchyni, jen stěží se pustíte do kachny se zelím. Na takové recepty si ještě chvíli počkejte. Mnohem triviálnější pro Vás bude vepřový řízek. Pokrm, který se hodí k obědu, ale také k večeři. A jen málokdo odmítne vepřové maso připravené níže prezentovaným...

Kachna se zelím polahodí Vaše chuťové pohárky

Máte rádi klasická česká jídla? Potom se do Vašeho hledáčku musí dostat nejenom oblíbená bramboračka, ale také kachna se zelím. Tento sváteční pokrm patří do tuzemské kuchyně už pěknou řádku let a obvykle bývá připravován na posvícení a podobné významné události. My Vás nyní naučíme připravovat kachnu se...

Bramboračka je klasickou českou polévkou

Máte zálusk na chutnou, a hlavně tradiční českou polévku? Pak pro jednou zapomeňte na kuřecí vývar s kapáním a pusťte se něčeho mnohem lahodnějšího. Je to bramboračka, která polahodí chuťové pohárky mnohých z Vás. Prozradíme Vám, jak tento prvotřídní pokrm vzniká a co všechno na jeho přípravu budete...